Circuite Turistice

TRĂIEȘTE-ȚI VACANȚA ȘI DESCOPERĂ BIHORUL CU AVENTURA TREKKING!


PENTRU CĂ O VACANȚĂ ÎNCEPE ÎNTOTDEAUNA DIN DORINȚA DE A NE PETRECE TIMPUL LIBER AȘA CUM NE DORIM, AVENTURA TREKKING LANSEAZĂ DIN ACEST AN PE PIAȚA TURISTICĂ DIN ROMÂNIA PROGRAME INEDITE!

Vă poftim, să descoperiți destinația turistică Bihor, împreună cu familia, copii, colegii de muncă și prietenii, altfel. Programat și organizat în așa fel încât, aventura montană și relaxarea în apele termale, să fie ingredientele amintirilor dumneavoastră.

Ofertele de vacanță, de 3 sau 7 zile, mai întâi le-am testat și apoi am decis că sunt potrivite pentru clienții noștri actuali, dar și pentru cei cu care nu ne-am întâlnit încă.

Sunt zile de vacanță în circuit, prilej cu care activitățile de genul, speoturism, via ferrata, drumeție, rafting, cicloturism sunt îmbinate perfect cu degustările culinare, circuitele culturale și clipele de relaxare în apele termale. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește echipamentul, ghidajul, transportul, cazarea și masa în destinația bihoreană. Avem echipament profesionist, colaborăm cu cei mai buni ghizi și firme de transport, vă facilităm* înnoptările și mesele la hoteluri și pensiuni în care oaspeții sunt tratați, de generoasele gazde, ca membrii ai familiei.

ALEGE UNUL DINTRE CELE 4 CIRCUITE ȘI BENEFICIAZĂ DE REDUCERI LA ACTIVITĂȚILE DIN PROGRAM !

CIRCUIT DE 7 ZILE ORADEA- PĂDUREA CRAIULUI - BĂILE FELIX-ORADEA

Activități: vizită cea mai mare peșteră din România, vizită biserică de lemn sec. al XVII-lea, atelier interactv, via ferrata, drumeție la cascadă și peșteră amenajată, rafting, relaxare în apă termală și city tour.

Genul: Program activ pentru tineri/adulți și familiile cu copii care caută experiențe noi.

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 7 ZILE - ORADEA -PARCUL NATURAL APUSENI-ȚARA BEIUȘULUI-BĂILE FELIX-ORADEA

Experiență de 7 zile cu activități ecoturistice și de relaxare, 6 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Activități: vizită a 7 -a minune naturală din România, cicloturism în Platoul Padiș, drumeții la monumente naturale glaciare unice în România, vizită biserică de lemn sec. al XVII-lea relaxare în apă termală și city tour.

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 3 ZILE - PĂDUREA CRAIULUI - BĂILE FELIX - ORADEA

Experiență de 3 zile cu activități ecoturistice, 2 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Activități: Speoturism în cea mai mare Peșteră din România, vizită biserică de lemn, un atelier meșteșugăresc, drumeție sau rafting

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 3 ZILE ORADEA-PADIȘ-BISERICĂ DE LEMN SEC XVII-ȚARA BEIUȘULUI

Experiență de 3 zile cu activități ecoturistice, 2 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Genul: Program activ pentru tineri/adulți și familiile cu copii care caută experiențe noi.

Activități: drumeție până la Cetățile Ponorului, cicloturism în Platoul Padiș și vizită monumente istorice

Mai multe detalii