Circuite

TRĂIEȘTE-ȚI VACANȚA ȘI DESCOPERĂ BIHORUL CU AVENTURA TREKKING!


PENTRU CĂ O VACANȚĂ ÎNCEPE ÎNTOTDEAUNA DIN DORINȚA DE A NE PETRECE TIMPUL LIBER AȘA CUM NE DORIM, AVENTURA TREKKING LANSEAZĂ DIN ACEST AN PE PIAȚA TURISTICĂ DIN ROMÂNIA PROGRAME INEDITE!

Vă poftim, să descoperiți destinația turistică Bihor, împreună cu familia, copii, colegii de muncă și prietenii, altfel. Programat și organizat în așa fel încât, aventura montană și relaxarea în apele termale, să fie ingredientele amintirilor dumneavoastră.

Ofertele de vacanță, de 3 sau 7 zile, mai întâi le-am testat și apoi am decis că sunt potrivite pentru clienții noștri actuali, dar și pentru cei cu care nu ne-am întâlnit încă.

Sunt zile de vacanță în circuit, prilej cu care activitățile de genul, speoturism, via ferrata, drumeție, rafting, cicloturism sunt îmbinate perfect cu degustările culinare, circuitele culturale și clipele de relaxare în apele termale. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește echipamentul, ghidajul, transportul, cazarea și masa în destinația bihoreană. Avem echipament profesionist, colaborăm cu cei mai buni ghizi și firme de transport, vă facilităm* înnoptările și mesele la hoteluri și pensiuni în care oaspeții sunt tratați, de generoasele gazde, ca membrii ai familiei.

ALEGE UNUL DINTRE CELE 4 CIRCUITE ȘI BENEFICIAZĂ DE REDUCERI LA ACTIVITĂȚILE DIN PROGRAM !

CIRCUIT DE 7 ZILE ORADEA-DEFILEUL CRIȘULUI REPEDE- PĂDUREA CRAIULUI -PLATOUL PADIȘ - BĂILE FELIX-ORADEA

7 zile de activități și relaxare, 6 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Activități: vizită cea mai mare peșteră din România, vizită biserici de lemn sec. al XVII-lea, atelier interactv, via ferrata, drumeție la cascadă și peșteră amenajată, rafting, relaxare în apă termală și city tour.

Preț de la 2150 RONI/persoană

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 7 ZILE - ORADEA -PARCUL NATURAL APUSENI-ȚARA BEIUȘULUI-BĂILE FELIX-ORADEA

7 zile de activități și relaxare, 6 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Activități: vizită a 7 -a minune naturală din România, cicloturism în Platoul Padiș, drumeții la monumente naturale glaciare unice în România, vizită biserici de lemn sec. al XVII-lea relaxare în apă termală și city tour.

Preț de la 1950 RONI/persoană

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 3 ZILE ÎN CARE DESCOPERIM CATEDRALELE SUPRATERANE ȘI SUBTERANE ALE BIHORULUI ȘI EXPLORĂM LUMEA LEMNULUI

3 zile de activități și experiențe noi, 2 nopți de cazare, 3 mese pe zi

Activități: Speoturism în cea mai mare Peșteră din România, vizită biserici de lemn, atelier tâmplărie, drumeție și ciclotruism

Preț de la 880 RONI/persoană

Mai multe detalii

CIRCUIT DE 3 ZILE ÎN CARE VIZITĂM A 7 MINUNE NATURALĂ A ROMÂNIEI, MONUMENTE ISTORICE ȘI ORADEA.

3 zile de activități și experiențe noi, 2 nopți de cazare, 3 mese pe zi.

Activități: drumeție până la Cetățile Ponorului, vizită biserici de lemn, și cicloturism

Preț de la 780 RONI/persoană

Mai multe detalii