Circuite Turistice

TRĂIEȘTE-ȚI VACANȚA ȘI DESCOPERĂ BIHORUL CU AVENTURA TREKKING!


PENTRU CĂ O VACANȚĂ ÎNCEPE ÎNTOTDEAUNA DIN DORINȚA DE A NE PETRECE TIMPUL LIBER AȘA CUM NE DORIM, AVENTURA TREKKING LANSEAZĂ DIN ACEST AN PE PIAȚA TURISTICĂ DIN ROMÂNIA PROGRAME INEDITE!

Vă poftim, să descoperiți destinația turistică Bihor, împreună cu familia, copii, colegii de muncă și prietenii, altfel. Programat și organizat în așa fel încât, aventura montană și relaxarea în apele termale, să fie ingredientele amintirilor dumneavoastră.

Ofertele de vacanță, de 3 sau 7 zile, mai întâi le-am testat și apoi am decis că sunt potrivite pentru clienții noștri actuali, dar și pentru cei cu care nu ne-am întâlnit încă.

Sunt zile de vacanță în circuit, prilej cu care activitățile de genul, speoturism, via ferrata, drumeție, rafting, cicloturism sunt îmbinate perfect cu degustările culinare, circuitele culturale și clipele de relaxare în apele termale. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește echipamentul, ghidajul, transportul, cazarea și masa în destinația bihoreană. Avem echipament profesionist, colaborăm cu cei mai buni ghizi și firme de transport, vă facilităm* înnoptările și mesele la hoteluri și pensiuni în care oaspeții sunt tratați, de generoasele gazde, ca membrii ai familiei.

CIRCUIT DE 8 ZILE ECO-CULTURAL IN MUNTII PĂDUREA CRAIULUI -

Activități: atelier de olarit, vizită cea mai mare peșteră din România, tura pe biciclete la biserica de lemn sec. al XVII-lea, via ferrata, drumeție la cascadă, relaxare în apă termală și city tour.

Genul: Program activ pentru tineri/adulți și familiile cu copii care caută experiențe noi.

Mai multe detalii